Michał Lachur

Michał Lachur (fot. Robert Magdziak dla CookUp Talents)

kuchnia

Jak pościmy? "Nigdzie nie jest napisane, że nie można jeść tortu czekoladowo-kokosowego"

W Środę Popielcową przychodzi do nas wielu nowych klientów. Podobnie w Wielki Piątek i Wielką Sobotę. Siadają i zamawiają zupę, główne danie i deser. Wychodzą najedzeni po kokardę - mówi Michał Lachur, szef kuchni i współwłaściciel Organic Corner Food Store & Bistro w Warszawie.
Wr�� do artyku�u
Komentarze (54)
Zaloguj się
Pokaż wcześniejsze komentarze
  • smurfmadrala

    Oceniono 7 razy -3

    Czym jest "terapia" geograficzna ?
    Zasada jest najprostsza z możliwych:
    -wszelkie multi-kulti, zagraniczne, zachodnie, tamtejsza kuchnia , kultura jest - och! ach! mokro w majtkach ! orgazm!
    -polskie- !? .............tu należy wpisywać inwektywy wyznawców GW, marksistów, tęczowych, różowych, czerwonych,
    zielonych, wege, "miłośnych" tolerastów i magistrów postępaków, wydziaranych, okolczykowanych, młodych, wykształconych, z dużych miast i jeszcze większych wsi i WSI

  • izabeli

    Oceniono 5 razy -3

    Duzo ciekawych wiadomości, ciekawy człowiek, ciekawe podejście do świata, bardzo mi bliskie w kwestii świadomości i niemarnowania jedzenia. Dzieki i powodzenia.

  • lactum

    Oceniono 10 razy -4

    Ten artykul skierowany jest tylko do obywateli katolikow?

  • jan_sobczak1

    Oceniono 7 razy -5

    To zupełnie jak w moim monopolowym! W piątkowe poranki szczególnie w ramadan najlepsi klienci to śniadzi wyznawcy proroka pedofila :-)

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX